01 Şubat 2012

Yeni Şablonum Huzurlarınızda :)


Sevgili arkadaşım ÇAÇARON BLOG
şablon tasarlamaya başlamış,çokta güzel yapıyor ben kendi blogunda gördüm,hemen şefaatim sarktı :)
Takılmıştım kendisine banada artık janjanlı bi şablon yaparsın diye,gönlü güzel arkadaşım beni kırmamış sağolsun bugün bana şablon göndermiş,Allah'ım Allah'ım nasıl mutlu oldum anlatamam 5 yıllık blog hayatım boyunca ilk kez biri bana şablon yapıp gönderiyor,o yüzden pek kıymetli benim için bu hediye,hemen denemek istedim,ama html li vaziyette eklemedim niye diye sorarsanız tekrar her şeyi yeni baştan eklemek inanın şu an çok zor geldi,kıvırdım anlıyacağınız (kalpazan olabilirmiyim ben sizce :)
Bende hemen arka plan ve üst resmini ekleyip yayınladım,cboxumuda rengine uydurdum olduda bitti maşallah ortaya böyle güzel bir blog çıktı,bakalım siz beğenecekmisiniz,ben çok beğendim,ellerine emeklerine sağlık arkadaşım,çook teşekkürler,sevgiler :)

Eee tabi bu şablon kuru kuru gitmezdi bende size geçen gün misafirlerim için hazırladığım içinde poğaça,çiğköfte ve kek olan bir tabak ikram ediyorum ve tabi yanındada portakal suyu,,,biliyorum çay olsa daha iyi olurdu ama içimden şu an portakal suyu ikram etmek geldi,malum hava soğuk,kış c vitamini allaım bolca...sevgiler,selamlar olsun...Bu arada Emine ablaaaaa (mutfak incisi) bu tabağı "çay kahve bahane" etkinliğimiz için alabilirsin...kolay gelsin,öptüm seni :)

10 yorum:

Tontirik Tarifler dedi ki...

portakl suyu iyi olmuş canım..şu soğuk günlerde şifa olsun :) ellerine sağlık..ayrıca tabağa da bayıldım..Kaptım gittim tabağı..
tekrar güle güle kullan canım şablonu..güzel sözlerinle utanırdın beni..sağol :)

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Güle güle kullan canım, öpüyorum çok, hoş kal, çanakkalenin hoş kadını:)

Peygamberim İzinden dedi ki...

Canım benim ikramını aldım teşekkür ederim İstanbul'un halini haberlerde görmüşünüzdür. Soğukalgınlığıma iyi gelicek. Blogun çok güzel hayırlı olsun benim bloglarımda ben hazır şablon kullanıyorum istersen sana da yapabilirim. Bu şablonundan bıkınca haber ver. Sana süper bir şablon yaparım. Çaçaron blogun şablonuda harika ellerine sağlık..
Bende seni öptüm canım Allah'a emanet ol.

lutfiye dedi ki...

şablon harika,tabak gene mükemmel ötesi,hemen alıveresim geldi.

Unknown dedi ki...

sablon cok hos olmus canim
arada bir degisiklik iyi geliyor

:-)

sevgiler..

zeynep dedi ki...

Güle güle kullan canım...

SULTANLARIN DÜNYASI dedi ki...

yeni şablonun hayırlı olsun canım güle güle kullan .. portakal suyu harika bir fikirmiş canım bu soğuklarda bol bol vitamin almak lazım ellerine sağlık

yöresel yemek ve örgü dedi ki...

ALLAH razı olsun Gelibolu17 arkadaşım biz bu işlerde ya yaşlandı yada geri kaldık çok teşekkürler her şey gönlüne göre versin rabbim. Ayrıca şablonun hayırlı olsun çok güzel güle güle kullan arkadaşında ÇAÇARON BLOG ellerine saglık şablon için portakal suyunuda şifa niyetine içtim ellerin dert görmesin canım

Adsız dedi ki...

hele kac gundur kayiplara karismistin,bende gulcan ablam gene nerelere kayboldu diyordum.hele sukur guzel bir surprizle burdayim dedin.guzel olmus.arada degisiklik iyi oluyor:))ellerine saglik. biz bayanlarin bayilarak yedigimiz enfes hamiyamileri yapmis,bizide unutmamis buraya eklemisin ya.birsey demiyorum.ALLAHTAN suan cay iciyorum:))

komacan opuyorz seni.

anne eli gibi dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun canım,güle güle kullan..