16 Mart 2012

Fesleğen soslu kanepe

Sıradaki tarifimizin adı güzel kendi güzel gelen tariflerimizin hepsi birbirinden güzel,gönderen tüm arkadaşlarımızın emeğine gönlüne sağlık,çok teşekkürler...
Ama bazı tariflerin hem isimleri hem görüntüleri beni ayrıca bir cezbediyor,işte buda o tarfilerden biri :)
sevgili DELİ KIZ PINAR göndermiş sağolsun FESLEĞEN SOSLU KANEPE tarifini,elleirne sağlık canım,sevgiler,,,ve cümleten HAYIRLI CUMALAR :)
Ne güzel bir güzellik ki,biz birbirimize veda ederken "Gül'e Gül'e " deriz...Meğer bu,"Muhammed'e,Muhammed'e "git demekmiş...Nereye gidersen git,Gül'e git...Nerede yürürsen yürü,Gül'e (s.a.v) giden yoldan yürü...Hadi öyleyse Gül'e Gül'e...Cuma'nız mubarek olsun...
MALZEMELER

- 5 adet tost ekmeği
- 10 adet çeri domates
- yeteri kadar krem peynir
- Barilla hazır fesleğen sos

YAPILIŞI

Tost ekmeklerinin kenerları kesilerek alınır.Ekmekler 2 dk.fırınlanır.
Üzerlerine feslsğen sos sürülür.Çeri domateler ortadan ikiye bölünür ve
üzerlerine sıkma torbasının içine doldurulan krem peynir sıkılır.

1 yorum:

Güloanne mutfakta dedi ki...

Gülcancığım yayında tarifim var