Sevgili EMİNE KAYA ablam etkinliğimiz için sağolsun HAVUÇ TATLISI yapmış :) elleirne sağlık ablam çok teşekkürler,öpüyorum selamlar olsun....
Malzemeler
1 kg kadar havuç
1,5 su bardağı toz şeker
1,5 paket kakaolu petibör bisküvi
1 su bardağı fındık
Üzeri için
1 pk krem şanti
kako ve toz şam fıstık
* Havuçları soyduktan sonra rendeleyelim.
* Tencereye pişmeye aldığımız havuçlara toz şekeride ilave edelim.
* Henüz suyu tam çekilmeden fındıklarıda ilave edelim.
* Suyunu iyice çeken harcımızı soğutalım. (Soğuması çok önemli)
* Başka bir kabın içine alalım ve kakaolu bisküvlerle beraber yoğralım.
* Borcama harcı bastıra bastıra yerleştirdikten sonra krem şantiyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayalım.
* Tatlımızın üzerine krem şantiyi sürelim en üstüne toz şam fıstığı ve kakao serpelim (ben çay süzgeci kullandım.)
* Afiyet şeker olsun..
Bu tarifimi Çay kahve bahane etkinliği ev sahibesi http://www.marifetane.com a ve Porselen Demlik Çay saati ev sahibesi
http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/ gönriyorum kolaylıklar diliyorum..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder