21 Temmuz 2012

Bisküvi Tatlısı

İftar Bereketi Etkinliğimiz son hızla devam ediyor arkadaşlar...
Sevgili Muko sağolsun beni hiç yalnız bırakmıyor,bu kezde öyle oldu,,,hep destek tam destek arkadaşım çok teşekkürler,ellerine sağlık,gene beklerim,selamlar ve hayırlı ramazanlar olsun :)



BİSKÜVİ TATLISI

MALZEMELER:

  • 2 paket pötibör bisküvi
  • 2.5 kahve fincanı toz şeker
  • 1 kahve fincanı un
  • 1 paket kakao
  • 4 su bardağı süt

HAZIRLANIŞI:

Un şeker kakao iyice karıştırılır.Süt ilave edilir,ateşte devamlı karıştırılarak muhallebi kıvamına gelinceye dek pişirilir.Bisküviler muhallebiye batırılarak tepsiye dik bir şekilde dizilir.Tüm bisküviler bitene dek bu işlem uygulanır.soğuması için buzdolabına bırakılan tatlımız soğuduktan sonra verev şekilde kesilerek servis yapılır.AFİYET OLSUN:)


Ayrıca bu tarifimi sevgili arkadaşım gelibolu17 nin ev sahipliğini yaptığı porselendemlik com un düzenlediği İFTAR BEREKETİ etkinliğine gönderiyor sevgili gelibolu ma kolaylıklar diliyorum efenim:)

3 yorum:

Swotpisces dedi ki...

http://pisceswot.blogspot.com/2012/07/yesil-mercimek-salatasi.html#comment-form



bu nefis tarifi yolluyorum, ramazanda güzel bir salata tarifi, biz yerken bayılıyoruz.

özlem dedi ki...

ablacım hayırlı ramazanlar. etkinlik için sana tarif hazırladım fakat yarın saat 11' de yayına girecek. yarın akşam eve geleceğim için planlı yaptım.
tarif adı:
patlıcan kebabı ya da beli kırık.

kolay gelsin çok öpüyorum sevgiler.

mintinin dünyası dedi ki...

ellerine sağlık sevgili arkadaşım,benim balım balcağızım..hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar diliyorum.seni kocaman öpüyorum