26 Nisan 2008

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATLERİ ETKİNLİĞİ 22 http://fatostuncay.blogcu.com


PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 22 nin bu haftaki ev sahibi sevgili arkadaşımız http://fatostuncay.blogcu.com
kendisine nazik daveti için teşekkür ediyorum.sevgilerimi gönderiyorum.
MERCİMEK KÖFTESİ
MALZEME:
2 bardak kırmızı mercimek,1 bardak ince bulgur,3,5 bardak su,pulbiber,karabiber,1 kaşık salça,maydanoz,2 kuru soğan,sıvıyağ,tuz,4/1 margarin.
YAPILIŞI:
mercimek suda pişirilir,suyu çekince salçası ve bulguru koyulur,kapağı kapatılıp en az yarım saat bekletilir.baharatı katılırsoğanlar ince doğranıp kavrulur içine ilave edilir,margarinde katılır,maydanozuda doğrayıp katıp güzelce karıştırılır.şekil verip servis edilir.NOT:bu tarif ÜMİT USTA'nın yıllar önce televizyonda yaptığı, verdiği tariftir,hiç şaşmaz her yaptığımda kıvamı aynı olur.Biz çok seviyoruz umarım sizde seversiniz.AFİYET OLSUN!

7 yorum:

Adsız dedi ki...

canım cok saol:)
ilk tarifim senden geldı..
sımdı alıyorum ama pazartesi yayında olacak tamam mı..
pazartesi gelıp gorursun..
optum:)
cok tesekkurler..

http://fatostuncay.blogcu.com/

Adsız dedi ki...

selamlar elerine sağlık nefis görünüyor mercimek köftesi bayılırım ben harika olmuş emeklerine sağlık güzel hafta sonları hayırlı akşamlar

sadiye dedi ki...

Mercimek köftesini annem çok güzel yapardı. bir seneye yakındır evliyim ve onun bütün güzel yemeklerinden mahrumum. yakında inş. onun elinden tekrar yiyeceğim.
ellerine sağlık. Köftede kızartmada çok güzel görünüyor. Kızartmayı çok severim bir dahaki yapışında beni de çağır olurmu sevgiler

Sevil Şahin dedi ki...

22. ev sahibemiz olan FATOŞ arkadaşımıza olan destegin ve tarifin için bende Porselen demlik ailesi( http://birdemliksohbet.blogspot.com ) olarak teşekküre geldim .Ayrıca 9 mayısta sona erecek olan SALATA YARIŞMASI 1 için davatet ediyorum .yarışmada birinci olan arkadaşımız 12 MAYIS 2008 tarihinde PORSELEN DEMLİK EV SAHİBESİ olarak görev yapacaktır .
Sevgilerimle birdemliksohbet sevil

Adsız dedi ki...

Harika görünüyorlar, ellerine saglik. Güzel bir hafta diliyorum, hoscakal.

rümeysaninrüyasi dedi ki...

günaydın canım ellerine sağlık sevgilerimle bütün güzellikler seninle olsun

Site Ekle dedi ki...

http://site-ekle.net.tc

Değerli Blog Admini;
Öncelikle Sunu Belirtmek İsterim ki;Blog Aleminin Gelişmesiyle Artan Bilgi Öğrenme ve Öğrenilen Bilgilerden Yararlanma Yolunda Ülkemiz İnsanı, İnterneti Son Derece Fazla Kullanmaktadır,Siz Değerli Site Sahipleri Emeklerinizi, Hobilerinizi,Duygu ve Düşüncelerinizi Anlatmak Yoluyla Blog Yayıncılığında Bulunmaktasınız.
Türkiye'nin En Büyük Uluslararası Site Barındırma ve Hit Destek Toplist Servisimizden Yararlanmanızı Önermekteyiz.Blogunuzu veya Sitenizi Toplist Alanımıza Eklediğinizde Sitenize Hit Desteğinin Yapıldığını Mutlaka Göreceksiniz... Gerekirse; Adminimizle Özel İletişim Kurarak Bannerinizi Toplistimize Ekletebilirsiniz.Bizlere Vermiş Olduğunuz Değerlerden ve Desteklerinizden Dolayı Teşekkür Ederiz, Blog Yayıncılığında Başarılarınızın Devamını Allah'tan Niyaz Ederiz...
Emin Olabilirsiniz ki; Biz Diğer Toplist Sitelerinden Farklıyız, Çünkü Bizim Sizlere, Sizlerinde Bizlere İhtiyacı Var, Amacımız Her Daim Doğruyu Bulmak ve Ülkemiz Milletini Sanal Yönergeler Doğrultusunda da Muassır Medeniyetler Seviyesine Çıkarmak Olmuştur ve Hep Öyle Olacaktır... Bu da Ancak ve Ancak Siz Değerli Blog Yayıncıları Arkadaşlarımızla Yardımlaşma Çerçevesinde Olacaktır.
Saygılarımızı Sunar, Sevgilerimizi İletiriz...

http://site-ekle.net.tc

Admin@Toplist.Com