İFTAR BEREKETİ ETKİNLİĞİ-2 (3.HAFTA)
http://porselendemlik.com/
http://birdemliksohbet.blogspot.com/
ve http://selmahlc.blogcu.com/
tarafından
hazırlanmıştır.
Arkadaşlar etkinliğimiz çok güzel gidiyor maşallah,bende bu sayede birbirinden hamarat ve becerikli yeni arkadaşlar ediniyorum,çok teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadığınız için.İşte yeni bir tarif daha,sevgili arkadaşım
http://evdekilezzetler.blogspot.com/
dan geldi,çok güzel bir ŞEFTALİ TATLISI yapmış,kendisi daha öncede BİRYAN tarifini yollamıştı,hatırlarsınız,kendisine katılımı için çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.İşte tarifi:
ŞEFTALİ TATLISI
MALZEME
3 tane şeftali
şeker her bir şeftali için 2yemek kaşık
süt kremşanti veya dondurma
süslemek için badenm ve antep fıstığı
Şeftaliyi ortadan kesin çekirdeğini çıkarın içine şeker doldurup fırın kabına yerleştirin üzerine yağlı kağıdı ıslatıpfırınkabının üzerini kapatın 180 derecede şeftali yumuşayıncaya kadar pişirin fırından çıkarın soğuduktan sonra file badem süt ile hazırlanmış şanti veya dondurma koyun üzerine fıstık serpin ve servis yapın ben üzerine bir çay kaşığı şeftali reçelinden gezdirdim harika oldu reçeli ben yaptım en kısa zaman içinde tarifini sizlerle paylaşacağım....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder