07 Eylül 2011

"Çay,Kahve Bahane" Etkinliğimizde Yeni Tarifler :)

                                                           ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

                                 

"Çay,Kahve Bahane"

'bu etkinlik çok şahane' diyerek yeni bir etkinlik başlatmak istiyorum,
her zamanki gibi güzel tariflerinizle beni yalnız bırakmayacağınızı ümid ediyorum...

Tarifleriniz gelmeye devam ediyor arkadaşlar,çok teşekkürler :)

16_Sevgili hemşerim MUKADDES (MUKO) sağolsun gecenin bu saatinde benim için tarif hazırlamış,çok sevindim,yatmaya gidiyordum artık,son anda gördüm,dedimki hemşom o kadar uğraşmış,şimdi sabaha kadar tarifi bekletmek olmaz,hemen yayınlamak istedim,teşekkürler canım,ellerine sağlık,sevgiler...
Tekrar bekliyorum :) işte arkadaşımın güzel tarifi
DAMLA ÇİKOLATALI KUP KEK



Dün oğlumun pikniği için gecenin bi yarısı pırasalı poğaça yaptığımı yazmıştım size işte o poğaçaları yaparken bu kup kekleride pişirdim.Çoookkkkk güzel oldu yiyen herkestende tam not aldı.
Malzemeler
•3 yumurta (oda sıcaklığında bekletilmiş)
•4 kahve fincanı tozşeker
•Yarım su bardağı eritilmiş margarin
•Yarım su bardağı sıvıyağ
•1 çay bardağı süt
•3 su bardağı un(kek kıvamını yakalayacak kadar olmalı)
•1 paket kabartma tozu
•2 paket vanilya
•üzerine koymak üzere damla çikolata
•2 yemek kaşığı chokella(sarelle,nutella vs de olabilir)
Yapılışı:
•Yine fırınımızı 170 derecede ısıtıyoruz.Yumurta ve şekeri mikser ile iyice rengi beyazlaşana kadar mikser ile çırpın.Üzerine,sıvıyağ ,erimiş margarin, un,kabartma tozu,vanilya,süt ve chokella ekleyin.
•Hepsini ne çok sert ne çok yumuşak bir karışım ortaya çıkana kadar çırpın.
•Muffin kalıplarına muffin kağıtlarını yerleştirip karışımı eşit miktarda dağıtın. Damla çikolatayla süsleyin (süsleyin dediğim 3-4 tane serpiştirin :)
•Kup kekler kızarıp şişene hatta çatlayana kadar pişirin.İçinin pişip pimediğini bir kürdan yardımıyla anlayabilirsiniz.
•Harika bir lezzet elde edeceksiniz.Sunum harika,lezzet harika daha ne isteriz değilmi?:))))
Bu tarifimi sevgili Gülcan'ın düzenlediği "Çay,Kahve Bahane" Etkinliği'ne yolluyorum kolay gelsin arkadaşım.
Demiş canım benim,sağolsun :) Bendende tam not aldı bu tarifin,gelsem sana,banada yaparmısın :)
Arkadaşımın sayfasındaki diğer güzel paylaşımlarını görmek için BİR TIK yeterli :)





15_Sevgili YELDA kendisiyle henüz bugün tanıştık,umuyorum uzun yıllar beraber oluruz :) Sağolsun etkinliğimize BAYRAM SONRSI KEKİ adını verdiği tarifle misafir olmuş,çok teşekkürler canım,yüreğine sağlık,gene bekliyorum,senin nazarında bir kez daha belirtmek istiyorum,etkinliğimize istediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz :) hemen tarifine geçiyorum...



Bu adı çok mu aradın diyeceksiniz :) ama ne yapayım elde ne varsa güzel bir kek yaptım, fırına atıverdim, etrafı mis gibi kek kokuları sarmaya başlayınca çayı da demledim tavşan kanı bir çay veeee bir dilim sıcacık kek - bu sefer soğumasını bekleyemedim - yorgunluğumun üzerine harika gitti. Bu sene tatil yapamadık bayramı fırsat bilip ilk gün ziyaretlerimizi tamamlayıp ikinci günü sapanca, kartepe, maşukiye dolaylarına gidip mis gibi doğayı içimize çektik fotoğraflara buradan bakabilirsiniz. Eve gelince asıl yorgunluk başlıyor tabi tatilciler bilir :) işler bitti bende kendimi aşağıda gördüğünüz mis gibi bir dilim kek ve bir bardak çayla ödüllendirdim :)) Afiyetler olsun .....
Bu tarifimi aynı zamanda "Çay,kahve bahane" etkinliği için Gelibolu17'ye gönderiyorum .

KAYISILI KEK

Malzemeler:
•4 adet yumurta
•1,5 su bardağı toz şeker
•1,5 su bardağı yoğurt
•1 su bardağı sıvıyağ
•1 paket vanilya
•1 paket kabartma tozu
•1 çay bardağı damla çikolata
•10 - 15 adet kuru kayısı ( küçük doğranmış )
•Aldığı kadar un
Yapılışı:

1.Karıştırma kabında yumurtaları toz şekerle homojen kıvama gelene kadar çırpın.
2.Karışıma yoğurdu ve sıvıyağı ekleyin, tekrar iyice çırpın.
3.Vanilya, kabartma tozu unla elendikten sonra karışıma ekleyip, karıştırın.Akışkan bir hamur elde edince en son içersine damla çikolataları ve kesilmiş kuru kayısıları ekleyin, son bir kez karıştırıp, yağlanıp unlanmış kek kalıbına dökün.
4.Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında yaklaşık 45- 60 dakika pişirin.
5.İsteğe göre kalıbından çıkardıktan sonra ılıtıp üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz, kar yağmış gibi bir görüntüsü oluyor :)
Arkadaşımızın sayfasındaki diğer güzelliklere ulaşabilmeniz için BİR TIK yeterli :)






14_Sevgili CAFEZEY etkinliğimiz için TULUMBA TATLISI hazırlamış,çok teşekkürler canım,beni Ramazan lezzetleri etkinliğimdede yalnız bırakmamıştı,yüreğine sağlık canım,selamlar,sevgiler,,,hemen bu güzel tatlılarını almaya geliyorum,,,çok severim ayrıca tulumba tatlısınıda :)
Malzemeler:

3 su bardağı su
100 gr. tereyağı
2,5 su bardağı un
3 adet yumurta
2 yemek kaşığı irmik
1 yemek kaşığı nişasta
1 tatlı kaşığı şeker
1 tutam tuz
Şerbeti için:
4 su bardağı su
4,5 su bardağı şeker
1 yemek kaşığı limon suyu
Kızartma yağı
Şerbeti için:
Şeker ve suyu tencereye koyun, şeker eriyene kadar karıştırarak kaynamaya bırakalım, şurup kıvamına gelmek üzereyken limon suyunu ekleyip ve ocaktan alalım.
Hamurun hazırlanışı:
Su ve tereyağını çelik tencereye alalım ve su kaynamadan önce tereyağını iyice eritmek için iyice karıştıralım. Elemiş olduğumuz unu yavaş yavaş tencereye ekleyelim ve karıştıralım. Tuzu ve şekeri ekleyerek tencereye yapışmayan bir hamur elde edene kadar kavuralım (Hafif ateşte 8-10 dakika).
Tencereyi ocaktan alalım, tahta kaşıkla sürekli yayarak ve toplayarak hamurun kabuk bağlamadan soğumasını sağlayalım. Ilıtınca da yumurtalar teker teker kıralım. İrmik ve nişastayı ekleyerek pürüzsüz bir hamur elde edene kadar tahta kaşıkla yada mikserle yoğuralım. Biraz zahmetli gözükse de tadına baktığınızda değdiğini görüyorsunuz .
Hamur kendini toplayınca, tırtıllı başlık takılmış krema torbasına doldurun ve şeritler halinde sıkarak istediğiniz büyüklükte parçalara bölerek soğuk sıvıyağda kızartalım. Buradaki en ince ayrıntı yağın soğuk olması. Kızarttığımız tatlıları yağdan alıp şerbete atalım biraz şerbetini çektikten sonra istediğimiz şekilde servis yapalım.
Not: Her kızartmadan sonra yağı bir süre soğutun, yoksa tulumba tatlınızın içi iyi kızarmaz ve istediğiniz sonucu yakalayamazsınız.
Afiyet olsun.
Arkadaşımızın sayfasındaki diğer enfes tariflerini görmek isterseniz eğer BİR TIK yeterli:)





13_Şimdi bir tarif geldiki,yemede yanında yat derlerya işte o türden ,sevgili MUKO oğluşunun doğum günü için çok şık bir KÜP PASTA yapmış ve etkinliğimize göndermiş,çok teşekkürler canım ellerine yüreğine sağlık,oğluşununda yeni yaşı hayırlı olsun inşallah,Allah sevenlerine bağışlasın....
Pastanın resimleri bir harika,bayıldım,benim yaptığım bulmaca pastaya benziyo ama daha büyüğü....

Merhabalar efenim merhabalar,bayramı bitirdik tatilimizi de yaptık geldik buralardayım artık,tatilde olsa insanın evi gibi yok diyenlerdenim ben,helede deniz kum güneş hiç bana göre değil oğlum çok eğlendi orası ayrı zaten şu deniz tatilini sırf onun için kabul ediyorum.

Neyse efenim gelelim konumuza bu pastayı oğlumun doğum gününde yapmıştım,tadı ve görüntüsü çok güzel olur benden söylemesi,pastanın içi iki renk küp küp görünümünde oluyor .
Aslında vereceğim malzemelerden iki ayrı hamur tutup iki ayrı kek pişirilir ve sonuç en alttaki fotoğraftaki gibi olur,doğum günü ramazana denk geldiği için ben vereceğim ölçüleri ikiye bölerek pişirdim keki küçük bir pasta yaptım,o yüzden iki ayrı pastanın içinin görünümleri farklı.


İÇİNDEKİLER

1 su bardağı portakal suyu (gazoz da olabilir)
2 su bardağı şeker
1 tane yumurta
1 su bardağı un
1 vanilya
1 kabartma tozu
3 yemek kaşığı kakao
KREMASI:
1 kilo süt
12 yemek kaşığı kakao
7 yemek kaşığı un
yarım paket margarin
HAZIRLANIŞI:
Kakao hariç malzemeler çırpılarak kek hamuru elde edilir(eğer büyük bir pasta yapılacaksa bu malzemelerle iki ayrı kek hamuru elde edilir) hamur ikiye bölünür ve birine 3 yemek kaşığı kakao ilave edilir ve bir kakaolu biri sade olmak üzere iki kek pişirilir.ayrı bir yerde hazırladığımız krema pişirilir ve soğutulur keklerde pişirilip soğuyunca yapım işlemine geçilir.
Birinci kekin ortasına kase konularak kesilir,ardından yemek tabağı konularak kesilir,eğer büyük pasta yapmayı tercih ettiysek üçünce kez kesme işlemimizi de pasta tabağı ile yapıyoruz.
Aynı işlemi ikinci kekede uyguluyoruz.
Birinci kekin en küçük dairesini alıyoruz,iç kısmına krema sürüyoruz,sonra ikinci kekin ikinci dairesini alıyoruz yine iç kısmına krema sürüyoruz son olarak da birinci kekin en büyük dairesini alıp yerleştiriyoruz ve böylece bir katımız oluşmuş oluyor,üzerine kremayı bolca sürüyoruz.
Ve aynı işlemi kalan kek parçalarına da uyguluyoruz ve iki kek üst üste konularak her tarafı krema ile kapatılıp istenilen şekilde süslüyoruz


Karışık gibi gözükse de aslında çok basit inşallah güzel anlatabilmişimdir,yıllar öncesinden pasta defterimde olan bir tarifi bu eskiden internet yokken defterler tutardık bu pastamda o yıllardan kalma bir tarif.


Üstteki fotoğrafta malzemeleri ikiye bölüp iki ayrı kek yaptığımın görüntüsü,alttaki ise tüm malzemelerden iki ayrı kez hazırlanarak yapılan keklerden oluşan büyük pasta ve onun görüntüsü.Tercih size kalmış ister büyük ister küçük pasta yapın,ancak büyük yapıldığında görüntü daha güzel oluyor :)


Bu tarifimi yine yeniden çok güzel bir etkinlik düzenleyen sevgili arkadaşım gelibolu17 nin düzenlediği  çay kahve bahane etinliğine gönderiyor ve kolay gelsin diyorum...

Arkadaşımın sayfasındaki diğer güpgüzel tariflerini görmek için BİR TIK yeterli :)





12_Bloggerın yıldızı sevgili YILDIZ sağolsun,etkinliğimiz için KURU DOMATESLİ SARIMSAKLI EKMEK yapmış bana oturmaya gelmiş,çok teşekkürler canım,mis gibide koktu inanki,çayı demliyorum hemen :)
Ekmeklerde ekmek hani,tombiş tombiş olmuş,çok güzeller :) kuru domatesi rahmetli anneannem kuruturdu kışlık nefis olurdu ekmeğin içinde nasıl olucak merak ettim şimdi...Hemencik tarifini yayınlıyorum şaphane resimleriyle birlikte :)



Uzun zamandan beri ekmek yapmamıştım , dolapları yerleştirirken gözüme kuru domatesler ilişti sarımsak ,domates ve kuru nanenin uyumu malum bu üçlüyü ekmekle buluşturdum ..

Yanınada çay harika olur deyip ekmeklerimi aldığım gibi "Çay Kahve Bahane " etkinliğine Gelibolu17 ye gidiyorum sizleride beklerim hadi peşimden gelin neler var neler.........Tık...Tık.......

Malzemeler :
1 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 bardak ılık süt
1 pk instant maya
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
3½ bardak un
15 adet kuru domates ( sıcak suda bekletilmiş yıkanmış ve suyu süzülmüş )
1 tatlı kaşığı kuru nane ( kuru kekikte olabilir )
4-5 diş sarmısak ( dövülmüş )
Yapılışı :
Ilık süt şeker ve instant maya ile karıştırılarak 10 dakika kadar kabarmaya bırakılır..Kabaran maya
domates hariç diğer malzemeler 3½ bardak un ile yoğrulularak içine doğranmış kuru domatesler eklenerek biraz daha yoğrulur..
Üzerine nemli bez konularak kabarmaya bırakılır...
Kabaran hamur tekrar yoğrulur ve kalıplara konur veya şekillendirilerek yağlanmış tepsiye dizilirek üzerlerine zeytinyağı sürülür...
Yarım saat daha mayalandırılarak önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında üzerleri kızarıncaya kadar fırınlanır...
Benim hamurum görmüş olduğunuz kalıplarada pişti aslında beş kalıba denk geldi fakat resim çekilirken birileri tarafından test edilip lezzet onayından geçiyordu...
Afiyet olsun..

Arkadaşımın sayfasındaki diğer güzellikleir görmek için BİR TIK yeterli :)






11_Şimdiki tarifi sevgili BENDEN MÜTEVELLİT hazırlamış,Onunda blog ismi çok güzel (benirahattadinle)Kendisine sorucam bakalım niye böyle bir isim seçtiğini :)
ellerine gönlüne sağlık canım,çok teşekkürler,,,etkinliklerin ve mimlerin en sevdiğim tarafı işte bu yepyeni blogcularla tanışıyoruz,yeni yeni şeylerden haberdar oluyoruz,arkadaşımla sanıyorum ilk kez karşılaştık,desteği ve MERCİMEKLİ-HAVUÇLU-MORLAHANALI KISIR tarifi için çok teşekkürler,gene bekliyorum dedikten sonra geçiyorum tarifine :)


Bu ne böyle içinde yok yok demeyin çünkü çok leziz oluyor çoook..

Malzemeler geliyooor :)
mercimek,köftelik bulgur,rendelenmiş havuç ve mor lahana,yarım demet dereotu,nar ekşisi,bol kimyon ve limon,soğan,salça,sıvıyağ...

Mercimek haşlanır göz kararı bulgur içine dökülüp kabartılır..Daha sonra bol sıvıyağda kavrulmuş ve salça eklenmiş soğan eklenir..Kimyonu,tuzu ve nar ekşisini bu aşamada koyabilirsiniz..Daha sonra diğer malzemeler(havuç,mor lahana,dereotu) eklenir..Sıvıyağ ve limon gezdirilip servis edilir...

Arkadaşımızın sayfasındaki diğer güzelliklerden haberdar olabilmek için BİR TIK yeterli :)





10_Sevgili arkadaşımız SARE sağolsun bizim için o kadar tatlı tarifler göndermişki,ellerine sağlık canım,teşekkürler deyip hemen ilk tarifini yayınlıyorum :) Ufak bir not düşeyim hemen,sare arkadaşımla yeni karşılaştık,sayfası çok hoş ben sayfasının ismini çok beğendim (tuzekmek.com) eskilerin bir tabiri vardır tuz kadar sevmek ve bir tutam tuz hatrına diye :) tanıştığımıza memnun oldum canım,ne kadra zamandır nettesin bilmiyorum ama hoşgeldin aramıza,,,sevgiler,selamlar olsun :)
ANTEP FISTIĞI EZMESİ ilk tarifi...


Malzemeler
2 su bardağı Antep fıstığı
½ su bardağı badem unu
1 şişe üzüm çekirdeği yağı (kuruyemişçi ve baharatçılarda bulunuyor- 20 ml şişelerde)
3-4 damla yeşil gıda boyası.
Şerbeti için
1 su bardağı toz şeker
½ su bardağı su
1 yemek kaşığı limon suyu
Yapılışı
Antep fıstıkları kabuklarından ayıklandıktan sonra, su dolu bir tencereye konup kaynatılır. Ocaktan alınır ve süzülür ve üzerine bir miktar soğuk su dökülür ve üzerindeki kabuğu soyulup, kavrulur. Fırında veya teflon tavada kavurabilirsiniz. Yakmamaya dikkat etmek gerekiyor. Bademler içinde aynı işlem uygulanır. Haşlanır, kabukları soyulur ve fıstıklarla beraber kavrulur.(eğer badem ununuz varsa, onu kullanabilirsiniz) Bademler, bıçak yardımıyla ince ince kesilirse un haline gelmesi daha kolay oluyor. Uygun bir tencereye şeker ve su konup, kaynayıncaya kadar karıştırılır ve limon suyu ilave edilir ve 5 dakika kadar daha kaynatılır. Rondoya veya robota bütün malzemeler yani; fıstık, badem unu veya kıyılmış bademler, şekerden elde ettiğimiz şerbet( şerbet yaklaşık olarak yarım bardaktan biraz fazla olabilir, önce yarım bardağı daha sonra karışımın durumuna göre kalanını yavaş yavaş ilave edin) ve üzüm çekirdeği yağı konup krema gibi olana kadar iyice çekilir.(bu aşamada evdeki et makinesini kullandım, çünkü rondo istediğim kıvama getirmedi- et makinesi ile muhteşem oldu) Krema gibi olan karışımdan aynı miktarlarda alıp, yuvarladım. İkram edilmeyi bekliyorlar. Bu aşamayı buzdolabında geçirecekler. Afiyet Olsun


9_ BADEM EZMESİ ikinci tarifi

Malzemeler
1 su bardağı badem (ben kavrulmamış kullandım)
1 su bardağı pudra şekeri
2 yemek kaşığı gül suyu(sevmiyorsanız su da olabilir)
1 çay kaşığı badem özü (ben Dr oetker’in küçük şişelerde satılan acı badem aromasını kullandım)
1 fincan toz şeker
Yapılışı
Bademler, uygun bir tencerede bir miktar su ilavesiyle haşlanır. Lütfen kaynama süresini uzun tutmayın. Haşlanan bademlerin kabukları soyulur ve yıkanır ve bir süre soğuması için bekletilir. Eğer evde kıyılmış badem varsa yukarıda bahsettiğim bölümleri geçebilirsiniz. Haşlanan ve biraz soğuyan bademler kıyılır. Rondoya veya robota kıyılan bademler ve pudra şekeri konup, un gibi oluncaya kadar çekilir. Bu sırada karışıma gülsuyu ve badem özü katılır ve krema gibi oluncaya kadar çekilir. Uygun bir tabağa toz şekeri, bir diğerine badem ezmesini alın. Geleneksel şeklini veya benim uyguladığım gibi kozalak sekli verebilirsiniz. Şayet kozalak şeklinde yaparsanız baş kısmına kıyılmış Antep fıstığı iliştirmek güzel oluyor. Ben her iki şekilden de yaptım, 30 adet oldu.
Afiyet Olsun.

Arkadaşımın sayfasındaki diğer güzel tariflerini görmek isterseniz BİR TIK yeterli :)




8_Sevgili SEVAL sağolsun beni yine yalnız bırakmadı,yeni demlediğim çayımın yanına,bak inanmazsan dumanı üstünde :) kurabiyelerini aldı geldi,hoşgeldin canımmm,çok teşekkürler,sevgiler,ellerine sağlık :)
her zaman bekliyorum,,,hem çay sevmiyenler için kahvemizde var :)
Bakalım hemen TAHİNLİ CEVİZLİ KURABİYE nin tarifini sizlerle paylaşalım :)
Yalnız seval'im bişey dikkatimi çekti,söylemeden geçemiyeceğim,tabağın kenarındaki oyuncaklarıda banamı getirdin :) hemen oynamaya başlıyorum bana getirdiysen,çünkü çok güzeller :)





Bu kurabiyelerde fındıklı tarçınlı kurabiyeler gibi benim ilk öğrendiğim kurabiyelerdendir. İkiside sevgili Ayşe yengemin tarifidir.. Laf aramızda ben, yukarıda linkini verdiğim fındıklı tarçınlı kurabiyeye bayılırım.. Bu kötümü, katiyyen değil helva seviyorsanız kurabiye ağızda dağıldıkca tahinin tadına varıp helva yermişcesine tat alıyorsunuz vee, lezzetli güzel bir kurabiye..
Çocuk konseptine gelince, onları düşünerek bayramda yaptım bu kurabiyeleri genelde her çocuk kurabiyeyi sever bizdede özellikle oğlum sever.. Abur cubur yemesinden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum:)
tahinli cevizli kurabiye

malzemeler
1 su bardağı tahin
1 su bardağı şeker
250 gr margarin yada tereyağ
1 pk vanilya
1/2 paket kabartma tozu
1 tane yumurta (sarısı içine beyazı dışında kullanılacak)
aldığı kadar un
çekilmiş ceviz
hazırlanışı
Kullanıcağınız yağ çok yumuşak olmalı 4-5 saat öncesinden buzdolabından çıkarın. Yumurta akı ve ceviz hariç tüm malzemeyi karıştırarak yoğurun.
Yağsız tepsiye ceviz büyüklüğünde koparıp yuvarlayıp dizin.
Yumurta beyazını iyice çırpın.
Hazırladığınız kurabiyeleri önce yumurta akına sonra cevize bulayın. 200C fırında hafif kızarana kadar pişirin.
(Fırında pişerken kontrolü elden bırakmayın, tahinden olduğunu düşünüyorum rengi döner dönmez yanmaya başlıyor:)
ayrıca sevgili Yelda hayata dair her şey beni mimlemiş konusuda çok şirin:) vizyona girecek olan flimi sabırsızlıkla bekliyorum zaten, çocukluğumdan bu yana acaba o oynarken büyükmüydüm ben:) ne farkeder halen seviyorum ben onları ve seyrediyorum.. evet çok uzattım konusu siz hangi şirinsiniz? Ben hangi şirinim yada bana yakın olan. Ben öfkeli şirinim, bu ara pimi çekilmiş haldeyim neden demeyin bende bilmiyorum:)

Birde sevgili arkadaşım Gülcan gelibolu17 çay, kahve bahane etkinliği düzenledi. O çayı demledi bende kurabiyeleri alıp gidiyorum sizleride bekliyor gelibolunun üzerine tık tık yaparak kapısını çalabilirsiniz:)

Demiş arkadaşım,evet çalabilirsiniz canım ,hani "neredesin firuze" filminde Demet Akbağ diyorduya" "Ben hep evdeyim çocuklar" bende genelde evdeyim,güzel tariflerinizi bekliyorum :)

Arkadaşımın sayfasındaki diğer güzel tariflerini görmek için BİR TIK yeterli :)

8 yorum:

muko dedi ki...

gülcancım kolay gelsin diyerek ilk tarfim senin tarafından alınmayı bekliyor desem:)

gelibolu17 dedi ki...

Geliyorum almaya canım benim desem :)İnanırmısın :) inan inan geldim kapıdayım aç kapıyı :)

YELDA dedi ki...

Etkinliğinize bende kek tarifimle katılıyorum, postu yayınlamıştım etkinliğinizide duyurdum, teşekkürler... kolay gelsin...

asu dedi ki...

merhaba gülcan hanım nazik davetine en kısa zamanda katılacağım su sırala bıraz sıkıntılı gecıyor gunlerım lütfen duanızı rica ediyorum.

ebru dedi ki...

abla güzel bir tarif var alırsan sevinirim.

KİZHATCE dedi ki...

etkinliğe doymayan arkadaşım:) bana uğrarmısın,bundan sonraki tariflerim senin:) öpüyorum gülcancığım...

gül dedi ki...

Bir bakayım Gülcan kardeşim çay yapmıştır şimdi dedim geldim ama,malesef çay ne yok.ne yapalım sağlık olsun :) bidahasına inşallah.
Etkkinliğinizde bereketli olsun inşallah.Hayırlı günler.:)

gelibolu17 dedi ki...

Oyyy ismi gül kendisi gül arkadaşım gelmiş hoşgelmişisn :) çay yokttu gerçekten bugün :( tekrar beklerim ama,her zaman gel,sevgiler,selamlar,çok teşekkürler :)