14 Mart 2012

Rezeneli,Zeytinli Kanepe

Günaydınnn,hayırlı günleriniz olsun efenim,,,çarşambayı sel almasın,bir yar sevin ama el almasın inşallah :) Nasılsınız bakalım? Ben çok şükür iyiyim,bugün güneşte var dışarda gerçi hava durumunda burayı çook bulutlu gösterdi ama ben şuan güneşi gördüm :)
Sevgili DELİ KIZ PINAR MUTFAKTA etkinliğimiz için harika bir REZENELİ,ZEYTİNLİ KANEPE tarifi göndermiş,teşekkür ederim canım,ellerine sağlık,gene bekliyorum,selamlar :)
MALZEMELER

- 6 adet tost ekmeği
- 15 adet yeşil zeytin (ben hazır soslu zeytin salatasından kullandım)
- 15 adet siyah zeytin
- yarım küçük çay b.kadar zeytinyağı
- bir tutam kekik ve her kanepenin üzerine 3 adet rezene tanesi

YAPILIŞI

Zeytinler küçük doğranır .Zeytinyağı ve kekikle birlikte karıştırılarak 1 gece bekletilir.
Tost ekmeklerinin kenar kısımları kesilerek çıkarılır.Üzerine zeytinli harçtan paylaştırılarak
rezene eklenir.175 derecede 2 yada 3 dk fırınlanır.

2 yorum:

Nigar SARGIN dedi ki...

Tek lokmalık hımmm ellerine sağlık muhabbetle;)

gelibolu17 dedi ki...

Baharatın kızı,
evet aynen öyle :)