"Selam sana olsun ey Ramazan ayı ki, hiç bir ay seninle fazilette yarışamaz." (İmam Zeynelabid (a.s) )
Ben (Gelibolu17) ve Cafemis arkadaşım "Ramazan Lezzetleri Etkinliği -1" ile evlerinize konuk olmak istiyoruz :) Müsaitseniz mubarek Ramazan ayı boyunca kendinize ve misafirlerinize hazırladığınız birbirinden güzel tarifleri,sitenizden alıp kendi bloglarımızda yayınlamaya geleceğiz :)
Göndereceğiniz tariflerinize gelibolu17 ve cafemis için Ramazan Lezzetleri Etkinliği için gönderiyorum yazarsanız diğer tariflerle karışmaması adına sevinirim :)
Tarifleriniz gelmeye devam ediyor ne güzel...
Ellerinize sağlık,sofralarınıza bereket olsun inşallah,Rabbim mubarek Ramazan ayında tüm dualarınızı kabul etsin,diyerek yeni tarifimizi yayınlıyoruz :)
Selam arkadaşlar,sıcacık bir pazar gününden hepinize sevgiler,selamlar olsun :)
Nassılda TRT spikerleri gibin konuşuyorum demi :) hehheeee,tarifleriniz gelmeye devam ediyor,ve biz onları büyük bir zevkle yayınlıyoruz,tıpkı öncekileri olduğu gibi az sonra yayınlayacaklarımıda öyle yapacağım,hiç kuşkunuz olmasın :) Ben onların hepsini bağrıma basıyorum,evlat muamelesi yapıyorum,çokmu abarttım,yoo hiçte değil,tariflerinizin hepsi benim için çok değerli,hatta ordan gidip iki yumurta kırıp al bunu yayınla sana yolladım deseniz,ben hiç burun kıvırmadan yayınlarım,çok merak ettim,şimdi yumurta tarifi yollayan olurmu acep :)
Yepyeni bir tarifle etkinliğimize PAŞA KIZI konuk olmuş yine,çok teşekkürler arkadaşım,ellerine sağlık...FIRIN SÜTLAÇ yapmış bizler için,of of of çok güzel görünüyor :)
1,5 yemek kaşığı buğday nişastası
bir tutam Tuz
1 adet yumurta sarısı
1 paket vanilya
Yapılışı:
•Pirinçleri 2-3 su yıkayın, ortaboy bir tencereye alın üzerini geçecek kadar su ve bir tutam tuz ilave edin,
•şişip yumuşayana kadar orta ateşte kaynatın.
•1 litre sütten küçük bir kaseye süt ayırın içine nişastayı ve vanilyayı ekleyin,karıştırarak eritin.
•Pirinçler yumuşayınca sütü ve şekeri tencereye katın, kaynayana kadar orta ateşte karıştırın
•Tencerede kaynayan süte ayirdiginiz kasedeki sütün tamamını ekleyin 5-6 dakika daha karıştırarak pişirin.
•Ocağı kapatın, sütlaçtan 1-1,5 kepçe kaseye alın ve yumurta sarısını ekleyerek çırpın .
•Kalan sütlaçları küçük kaplara bölüştürün, üzerine yumurtalı sütlaçtan gezdirin.
•Kapları önceden ısıtılmış 200 derece fırın tepsisine yerleştirin ve yarılarına gelecek kadar su koyarak fırınlayın.
•Sütlaçların üzeri kızarınca fırından alın, ılık yada soğuk servis yapın
kadayif icin:
•150gr. kadayif ,
•1yemek kasigi tereyagi (tepeleme olmasin),
•1 yemek kasigi toz seker
•1cay bardagi ceviz ici
•2 cay kasigi tarzin
Yapilisi: önce tere yagini bir tavada eritin ve ufaladiginiz kadayifi kisik ateste kavurmaya baslayin kizarmaya baslayincada ceviz ve sekeri ekleyin birazdaha kavurun en son tarcinida ekleyip sütlaclarin üzerine serpin.
Şimdiki tarifi sevgili BADEM ÇİÇEĞİ m göndermiş,sağolsun :)
1 litre süt
1 su bardağı Şeker
yarım su bardağı pirinç1,5 yemek kaşığı buğday nişastası
bir tutam Tuz
1 adet yumurta sarısı
1 paket vanilya
Yapılışı:
•Pirinçleri 2-3 su yıkayın, ortaboy bir tencereye alın üzerini geçecek kadar su ve bir tutam tuz ilave edin,
•şişip yumuşayana kadar orta ateşte kaynatın.
•1 litre sütten küçük bir kaseye süt ayırın içine nişastayı ve vanilyayı ekleyin,karıştırarak eritin.
•Pirinçler yumuşayınca sütü ve şekeri tencereye katın, kaynayana kadar orta ateşte karıştırın
•Tencerede kaynayan süte ayirdiginiz kasedeki sütün tamamını ekleyin 5-6 dakika daha karıştırarak pişirin.
•Ocağı kapatın, sütlaçtan 1-1,5 kepçe kaseye alın ve yumurta sarısını ekleyerek çırpın .
•Kalan sütlaçları küçük kaplara bölüştürün, üzerine yumurtalı sütlaçtan gezdirin.
•Kapları önceden ısıtılmış 200 derece fırın tepsisine yerleştirin ve yarılarına gelecek kadar su koyarak fırınlayın.
•Sütlaçların üzeri kızarınca fırından alın, ılık yada soğuk servis yapın
kadayif icin:
•150gr. kadayif ,
•1yemek kasigi tereyagi (tepeleme olmasin),
•1 yemek kasigi toz seker
•1cay bardagi ceviz ici
•2 cay kasigi tarzin
Yapilisi: önce tere yagini bir tavada eritin ve ufaladiginiz kadayifi kisik ateste kavurmaya baslayin kizarmaya baslayincada ceviz ve sekeri ekleyin birazdaha kavurun en son tarcinida ekleyip sütlaclarin üzerine serpin.
Arkadaşımın sayfasındaki diğer lezetleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Şimdiki tarifi sevgili BADEM ÇİÇEĞİ m göndermiş,sağolsun :)
Bizim için KEDİ DİLLİ DAMLA SAKIZLI TATLI yapmış,arkadaşımın ellerine sağlık deyip,hemen tarifini veriyorum...
MALZEMELER
1lt süt
2 Su bardağı tozşeker
2 Çorba kaşığı un
1 Çorba kaşığı nişasta
1 Yumurta sarısı
2 Çorba kaşığı labne
1 Çorba kaşığı damla sakız reçel
ZEMİN İÇİN
1 Paket kedili bisküvi
1 Çorba kaşığı türk kahvesi
1 Çorba kaşığı tozşeker
1Subardağı su
ŞEFTALİ SOSU İÇİN
5 Adet rendelenmiş şeftali
1Çorba kaşığı nişasta
4 Çorba kaşığı tozşeker
Şeftali sosu için bütün malzemleri karıştırıp pişirin soğuması için bir kenara alın.
YAPILIŞI
Süt, şeker, un, nişasta, yumurta sarısı, sakız reçelini bir tencereye koyup muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz.Muhallebi biraz soguyunca labne peynirini ilave edip mikserle çırpıyoruz.Zemin için
Bir kasenin içine su, şeker ve kahveyi karıştırıp bisküvileri islatıp kaselerin içine yerleştiriyoruz.Üzerine damla sakızlı muhallebiyi döküyoruz.Daha sonrada soğumuş olan şeftali sosundan ilave edip istediğimiz gibi süsleyip servis yapalım:)
Arkadaşımın sayfasındaki diğer lezzetli tarifleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Evet arkadaşlar şimdiki tarifi sevgili arkadaşım KIZHATCE gönderdi sağolsun,kendisine çook teşekkür ediyorum,öpüyorum,gene beklediğimi belirtip,hemen tarifine geçiyorum :)
LEBENİYE ÇORBASI yapmış arkadaşım....
Offff nasılda güzel görünüyor değilmi?
MALZEME:
KÖFTE:
100 gr.yağsız kıyma
2 tem.kaş irmik veya ince bulgur
biraz soğan rendesi
ince doğranmış maydanoz
tuz
kırmızı ve kara biber
TERBİYE:
1 kase yoğurt
1 yem.kaş un (tepeleme)
1 yumurta sarısı
DİĞER MALZEMELER:
1 çay.bar.pirinç (ben buğday koydum)
1 su.bar haşlanmış nohut
nane sıvıyağ kırmızı biber (toz)
YAPILIŞI:
Tencereye su koyup kaynatılır,pirinçler haşlanır.Haşlanmış nohutun kabukları soyulur.Köfte malzemesi karıştırılıp yoğrulur nohut büyüklüğünde köfteler yapılır..Haşlanan pirinçlere nohut eklenir.Yoğurdun içine yumurta sarısı ,un koyup karıştırılır çorbanın suyundan ekleyip ılıtılır..Köfteler sıvıyağda kızartılır..Nane,kırmızı biber sıvıyağda kızdırılır..
Servise yakın çorbaya tuz koyulup karıştırılır,bir taşım kaynatılır..Servis tabağına çorba koyulur,üzerine köfteler en son naneli sıvıyağ koyulup afiyetle yenilir.....
KÖFTE:
100 gr.yağsız kıyma
2 tem.kaş irmik veya ince bulgur
biraz soğan rendesi
ince doğranmış maydanoz
tuz
kırmızı ve kara biber
TERBİYE:
1 kase yoğurt
1 yem.kaş un (tepeleme)
1 yumurta sarısı
DİĞER MALZEMELER:
1 çay.bar.pirinç (ben buğday koydum)
1 su.bar haşlanmış nohut
nane sıvıyağ kırmızı biber (toz)
YAPILIŞI:
Tencereye su koyup kaynatılır,pirinçler haşlanır.Haşlanmış nohutun kabukları soyulur.Köfte malzemesi karıştırılıp yoğrulur nohut büyüklüğünde köfteler yapılır..Haşlanan pirinçlere nohut eklenir.Yoğurdun içine yumurta sarısı ,un koyup karıştırılır çorbanın suyundan ekleyip ılıtılır..Köfteler sıvıyağda kızartılır..Nane,kırmızı biber sıvıyağda kızdırılır..
Servise yakın çorbaya tuz koyulup karıştırılır,bir taşım kaynatılır..Servis tabağına çorba koyulur,üzerine köfteler en son naneli sıvıyağ koyulup afiyetle yenilir.....
Arkadaşımın sayfasındaki diğer lezzetli tarifleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Sıradaki tarifim sevgili BAHAR ÇİÇEĞİ nden geldi,sağolsun kendisi bizim için MANTAR MANTISI yapmış,ellerine sağlık canım,selamlar,sevgiler :)
300 gr kültür mantar
1 bardak yogurt
1 kasik biber salcasi,pul biber
1 dis sarimsak,tuz
kizartmak icin yarim cay bardagindan az siviyag
sos icin kahve kasigi tereyag
Mantarlar yikanir kurulanir.Tavaya siviyag eklenir ince dilimlenmis mantarlar eklenerek kizartilir.
Kagit havlu üzerine mantarlar alinir fazla yagi cekmis olur.
Yogurt,ezilmis sarimsakla tuzuda ayarlanarak karistirilir.Mantarlarin üzerine yogurt eklenir.
Tereyag eritilir ,biber salcasi pul biber kizdirilir .Yogurtlanmis mantarlarin üzerine gezdirilir.Tarifinde önce mantarlar haslaniyor sonra yumurtayla galeta ununa bulayarak kizartliyordu ben bu haliyle daha pratik ve hafif buldum.
1 bardak yogurt
1 kasik biber salcasi,pul biber
1 dis sarimsak,tuz
kizartmak icin yarim cay bardagindan az siviyag
sos icin kahve kasigi tereyag
Mantarlar yikanir kurulanir.Tavaya siviyag eklenir ince dilimlenmis mantarlar eklenerek kizartilir.
Kagit havlu üzerine mantarlar alinir fazla yagi cekmis olur.
Yogurt,ezilmis sarimsakla tuzuda ayarlanarak karistirilir.Mantarlarin üzerine yogurt eklenir.
Tereyag eritilir ,biber salcasi pul biber kizdirilir .Yogurtlanmis mantarlarin üzerine gezdirilir.Tarifinde önce mantarlar haslaniyor sonra yumurtayla galeta ununa bulayarak kizartliyordu ben bu haliyle daha pratik ve hafif buldum.
Arkadaşımın sayfasındaki diğer lezzetleri görmek için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Şimdide hemen sevgili MUHABBET SOFRASI nın tarifine geçiyorum :)
Ellerine sağlık canım,bizim için KARAMELLİ MUHALLEBİ yapmış :)
MALZEMELER:
2 kaşık tereyağ
Karamel için:
YAPILIŞI:
Karamel için gerekli olan şeker miktarını ayarlayıp teflon tavaya aktarın ve kısın ateşte şeker eriyip karamel rengi alana kadar bekletin.
Afiyet olsun.
2 kaşık tepeleme un
5 kaşık şeker
2,5 bardak süt
1 paket vanilya
Her bir kase için 1 kaşık toz şeker
Bütün fındık
Karameli muhallebi kaplarına pay edin.
Tereyağını tencereye alıp eritin.
Unu ilave edip kokusu çıkana kadar kavurun.
Ardından sütü ilave edip sürekli karıştırarak üzeri gözgöz olana kadar pişirin.
Kıvamı normal muhallebiden biraz daha yoğun olmalı. sütünü o şekilde ayarlayın.
Tencereyi ocaktan alıp vanilyayı ekleyin ve mikserle çırpın.
Karamelli kaplara pay edip buz dolabında soğuyana kadar bekletin.
Servis tabağına ters çevirin ve üzerini fındık taneleriyle süsleyip servis yapın.
Arkadaşımın sayfasındaki diğer güzel tarifleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Sonra hemen sevgili LEYLA nın gönderdiği SEBZELİ DİZME KÖFTE tarifini yayına veriyorum :)
Ellerine sağlık canım,çok teşekkürler,sevgiler....
MALZEMELER
4 adet patlıcan
4 patates
4 adet domates
2 adet dolmalık biber
1 çay bardağı sıvıyağ
KÖFTESİ
300 gram kıyma
1 orta boy soğan
3 diş sarımsak
Maydanoz
Tuz , karabiber , pulbiber
SOSU
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı su
YAPILIŞI
Köfte malzemeleri ile köfteler yoğurulur ,
üzerlerine salçalı su ve sıvıyağdan hazırladığımız sos gezdirilip ısıtılmış fırında pişmeye bırakılır
Patlıcanlar alacalı soyulup yarım santim kalınlığında dilimlenir, tuzlu suda 15 dakika bekletilir, yetereince bekletildikten sonra yıkanıp kurulanır . patatesler soyulup yıkanır , yarım santim kalınlığında dilimlenir domatesler, biberler dilimlenir, bir patlıcan bir patates bir biber, bir domates ve hazırladığımız köfteler eşit şekilde dizilir
Arkadaşımın sayfasındaki diğer lezzetli tarifleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Şimdi sırada bekleyen tarif yine sevgili PORSELENDEMLİK ten geldi,sağolsun kendisi etkinliğin kaçırdığı ilk 10 gününü telafi edeceğini yazmış,bekleriz efenim,her gün 3 tane değişik tarif yollarsanız ancak yetişirsiniz etkinliğimizin hızına diye ufak bir latife de yapıp latif dedemin kulaklarınıda çınlattıktan sonra,geçiyorum tarifine,bakalım ne pişirmiş?
PATLICANLI ARNAVUT BÖREĞİ yapmış,hımm ellerine sağlık,eminim tadıda güzeldir,görüntü öyle çünkü :)
Aaaa bu ne beya,davulcuyuda çalmışım şey aman pardon kopyalamışım yanlışlıkla :)
Ama benim hiç böyle güzel kaytan bıyıklı davulcu gifim olmadı ondan (ç)alıvermişim :)
Malzemeler:
400 gr dana kıyma 1 kg patlıcan 2 adet kuru soğan 1 kg çarliston biber 1 kg domates 2 tatlı kaşığı tuz Zeytinyağı
Hamuru İçin;
Un
Su
2 tatlı kaşığı tuz
Un
Su
2 tatlı kaşığı tuz
Katmerin üzerine sürmek için 3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 1 bardak ayçiçek yağı
Yapılışı:
1 kg patlıcan şeritler halinde soyulur. Ardından yumuşayıp siyah suyu aksın diye plastik bir kaba bol su, 1 yemek kaşığı tuz ve soyulmuş patlıcanlar konularak en az 10 dakika bekletilir. 2 adet kuru soğan soyulup yıkandıktan sonra küp küp doğranarak büyük boy teflon tencereye konulur. Yarım çay bardağından biraz daha fazla zeytinyağı soğanların üzerine eklenerek orta ocak ateşte tahta kaşık yardımı ile ara ara karıştırılarak kavrulmaya bırakılır. 1kg çarliston biber yıkanıp her biri ortadan ikiye ayrılarak küp küp doğranır ve kavrulmaya bırakılmış olan soğana eklenir. 400 gr. dana kıyma iç harca eklenerek kavrulur. Kıymanın kavrulması tek tek parçalara ayrılması demektir. Tuzlu suda bekletilen patlıcanlar ortadan ikiye bölünüp küp küp doğranır. Kıyma, biberler ile soğanlar kavrulduktan sonra doğranmış patlıcanlar tencereye eklenerek harmanlanır. 1 kg domates temizlenerek kabuklarıyla küp küp doğranır. Doğranmış olan domatesler ile bir tatlı kaşığı tuz eklenerek domatesler pişene kadar orta ocak ateşte ara ara karıştırılarak beklenir. Plastik bir kaba göz kararı un, iki tatlı kaşığı tuz ve hamur kulak memesi kıvamına gelene kadar su eklenerek yoğrulur. Yoğrulan hamurun 10 dakika dinlendirilmesi gerekir. Katmer hamurundan avuç içi kadar parçalar kopartılarak yuvarlanır. Tabak büyüklüğünde hamurlar açılır. Orta ocak ateşte 3 yemek kaşığı tereyağı ve bir bardak sıvıyağ eritilir. Küçük bezeler halinde açılan hamurların üzeri yağlanır. Toplamda 10 adet üst üste gelecek şekilde yağlanan hamurlar konulur. Bu işlem 20 adet hamur için yapılır. 10 katlı hamur açılır. Fırın 250 derecede ısıtılmaya başlanır. Fırın tepsisi eritilmiş yağ ile yağlanır ve tepsi boyunda açılan 10 kat hamur yerleştirilir. Hazırlanan patlıcanlı kıymalı harç eklenerek üzerine yeniden 10 kat açılmış hamur ile kapatılarak kenarları burgu burgu kapatılır. Hamurun üzeri yağlanarak 250 derece fırına yerleştirilir. Böreğin üzeri kızarınca fırın derecesi 150’ye ayarlanarak kızarana kadar pişirilir. Böreğimizin yapılış süresi ortalama 50 dakikadır. 10 kişilik servis edilebilir.
Atnı böregin pırasılı olanınıda denedim süper oldu arkadaslar
AFİYET OLSUN
RAMAZANINIZ MUBAREK OLSUN
Hemşomun sayfasındaki diğer güzellikler için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Yaktın beni Google Crome diyorum başka bişey demiyorum,dahada gelirsem ne olsun one minute :)
Bu sefer tariflerinizi bunlan yayınlayım dedim ama bana etmediği kalmadı İE gibisi yok her zaman söylerim :) Bi dahaki sefere onlan gelicem :)
Şimdiki tarif sevgili EBRU arkadaşımdan geldi,çok teşekkürler,ellerine sağlık canım :)
MISIR ÇORBASI yapmış bize sağolsun...
Malzemeler:
2 kaşık un
2.5 bardak süt
2 bardak su
2 kutu konserve mısır
1 kaşık tere yağ
1 kutu krema
Tuz, karabiber
Yapılışı:
1-Tencereye tereyağını koyup unu kavuruyoruz.
2-Unumuz hafif kavrulduktan sonra üzerine yavaş yavaş sütü ve suyu ekleyip çırpıcı ile topaklanmaması için hızlı hızlı karıştırıyoruz.
3-Çorbamız kaynamaya yakın içine mısır ve tuzunu ekleyip kaynamaya bırakıyoruz. Yaklaşık 10 dk. Kaynatıyoruz.
4-Kaynayan çorbamızı ocaktan almaya yakın içine kremasını ekleyip karıştırıyouz. Ve çorbamızı ocaktan alıyoruz. Üzerine karabiber serpip servis yapıyoruz. Afiyet olsun..
2 kaşık un
2.5 bardak süt
2 bardak su
2 kutu konserve mısır
1 kaşık tere yağ
1 kutu krema
Tuz, karabiber
Yapılışı:
1-Tencereye tereyağını koyup unu kavuruyoruz.
2-Unumuz hafif kavrulduktan sonra üzerine yavaş yavaş sütü ve suyu ekleyip çırpıcı ile topaklanmaması için hızlı hızlı karıştırıyoruz.
3-Çorbamız kaynamaya yakın içine mısır ve tuzunu ekleyip kaynamaya bırakıyoruz. Yaklaşık 10 dk. Kaynatıyoruz.
4-Kaynayan çorbamızı ocaktan almaya yakın içine kremasını ekleyip karıştırıyouz. Ve çorbamızı ocaktan alıyoruz. Üzerine karabiber serpip servis yapıyoruz. Afiyet olsun..
Arkadaşımın sayfasındaki diğer lezzetli tarifleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Şimdiki tarifim sevgili SAFİYE arkadaşımdan geldi,kendisine kocaman selamlarımı gönderip hemen bakıyorum ne gönderdiğine :) NOHUTLU PİLAV nasılda severim,nerden bildi acaba,bak yollamış sağolsun :)
Bakarmısınız nasılda güzel görünüyor :)
Malzemeler
1,5 su bardağı pirinç (osmancık baldo
1 su bardağı haşlanmış nohut
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardagı sıvıyağ
1 kase haşlanmış tavuk gövsü
Tuz
Bir tutam dereotu
YAPILIŞI
Pirinçler ayıklanır ve ılık, tuzlu suda 15-20 dk bekletilir. Daha sonra iyice yıkanır. Tencereye yağlar konur eriyince pirinçler ilave edilerek 2 dk kavrulur. Üzerine nohut ve tavuk gövsü eklenir. 2 – 2,5 çay bardağı (pirincin kalitesine göre) su eklenerek, 7 dk yüksek ateşte daha sonra suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirilir. Piştikten sonra ağzı açılmadan 10 dk dinlendirilerek servis yapılır. Servis esnasında isteğe göre dereotu da pilava eklenerek karıştırılır.
Arkadaşımın diğer lezzetli tarifleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Sıradaki tarifi sevgili arkadaşım PAŞA KIZI göndermiş,kendisinin paşa sofralarına layık tarifleri vardır,görmenizi isterim :)
Bizim için FINDIKLI KAYMAKLI TATLI yapmış sağolsun ellerine sağlık,gene bekliyorum deyip geçiyorum tarifine...
- 4.5 su bardağı un
- 1 çay bardağı ayçiçek yağı
- Yarım paket yaşmaya
- 1 çay bardağı irmik
- 2 yumurta
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- 1 paket kabartma tozu
- 1 su bardağı su
- Limon kabuğu rendesi
1 su bardağı tozfındık
- 2 çorba kaşığı pudra şekeri
- 1 yumurta beyazı
1 çay bardağı süt
- 1 çorba kaşığı irmik
Tane fındık
4 su bardağı tozşeker
- 4 su bardağı su
- Yarım limon
yardımıyla hamuru açın.
6 yorum:
hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşım..sayfama uğrarmısın bir tarifim var,sevgiler kolay gelsin...
sevgili arkadaşım etkinliğin bol katılımlı olur inşallah.fırsat bulamıyorum pek uğramaya.Ancak böyle bir günde yanında olmak istedim.Barbunya tarifimi sana gönderiyorum tatlımcım.seni kocamöan öpüyorum:)
Selam canım ben geldim:)
nasılsın?
etkinlikde bol ve güzel katılımlar dilerim bacım ben de yetişebilirsem katılırım ama sen almak istediğin birşey varsa alabilirsin istediğini
sağlıkla kal hoş bak şahsına:)
Aynur bacım ve aleyküm selam hoşgelmişsin :)
Bekliyorum güzel tariflerini ramazan ayı boyunca etkinliğimiz devam edicek inşallah,gönderirsin...Sende hoşça bak zatına,Allah'a emanet ol,selamlar :)
sayfama uğrarmısın canım :)sevgiler..ramazandaki tüm tarifler senin arkadaşım :)
canım ramazan boyunca tariflerim senin ,arada bir uğrarmısın:)
emeğine sağlık öpüyorum...
Yorum Gönder