"Selam sana olsun ey Ramazan ayı ki, hiç bir ay seninle fazilette yarışamaz." (İmam Zeynelabid (a.s) )
Ben (Gelibolu17) ve Cafemis arkadaşım "Ramazan Lezzetleri Etkinliği -1" ile evlerinize konuk olmak istiyoruz :) Müsaitseniz mubarek Ramazan ayı boyunca kendinize ve misafirlerinize hazırladığınız birbirinden güzel tarifleri,sitenizden alıp kendi bloglarımızda yayınlamaya geleceğiz :)
Dedik demesine ama,,,
Hııı nerde birbirinden güzel tarifleriniz bakayım,yoksa davetiye yok diyemi yollamıyonuz,aaşkolsun,duyan gelsin işte etkinlik dedikya :)Hava sıcak diye yoksa yemekmi yapmıyosunuz siz bakim :)
Etkinliğimize herkes davetlidir,duyduk duymadık demeyin,tatlının üstüne tuzlu yemeyin :)Duyanlar duymayanlara söylesin :) Mani gibi oldu bu ya....
Etkinliğimize herkes davetlidir,duyduk duymadık demeyin,tatlının üstüne tuzlu yemeyin :)Duyanlar duymayanlara söylesin :) Mani gibi oldu bu ya....
Tarifleriniz gelmeye devam ediyor ne güzel...
Ellerinize sağlık,sofralarınıza bereket olsun inşallah,Rabbim mubarek Ramazan ayında tüm dualarınızı kabul etsin,diyerek yeni tarifimizi yayınlıyoruz :)
4 yumurta
4 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı tuz
alabildiği kadar sinangil böreklik un un
İç harcı için:
1 kase beyaz peynir
150 gr.kaşar peyniri
1 tutam maydonoz
Ara katlar için:
4 çorba k.tereyağı
1 çay b.sıvıyağ
HAZIRLINIŞI:
Yumurta ,tuz,su ve alabildiği kadar un ile katıca bir hamur yoğurun. Hamuru bezelere ayırıp açabildiğiniz kadar ince açın. Daha sonra kaynayan suda yaklaşık 1 dakika pişirip buzlu suya atalım. Suyunu elimizle sıvıyalım aralarına tereyağı ve sıvıyağ karışımı sürüp tepsiye yarısını döşeyelim. Arasına lor peyniri, maydanoz ve kaşar peyniri karışımını serpelim. Kalan yufkaları da haşlayıp tepsiyi dizelim. Eğer üzeri muntazam olsun isterseniz son yufkayı tepsi büyüklüğünde açıp haşlamadan kapatalım.Daha sonra fırında alt üst kızartalım.Eğer tepsiniz kalınsa ocak üstünde çevire çevire de pişirebilirsiniz.Afiyet Olsunnnn:))))))
Arkadaşımızın sayfasındaki diğer tarfileri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Şimdi ise sırada KİVİLİ GÜLLAÇ var sevgili GÜLSÜM göndermiş,kendisine teşekkür ediyoruz ve kocaman sevgilerimizi gönderiyoruz :)
Malzemeler :
•10 yaprak hazır güllaç
•2.5 litre süt
•2.5 su b.toz şeker
•1 su b.pudra şekeri
•1 su b.hindistan cevizi
•yarım çay b.gülsuyu
yeşil fıstık ve file fındık
Süslemek için:
•kivi
Hazırlanışı :
Tencereye 2.5 litre sütü alın ve ılıtın.Daha sonra üzerine 2.5 su bardağı toz şekeri ilave edin.Üzerine gülsuyu ilave edin.
Yuvarlak bir kaba ilk önce bir kepçe sütten dökün.Daha sonra 1.güllacı parlak kısmı üstte kalacak şekilde tepsiye alın.
Üzerine sütten dökün ve bu şekilde 5 adet güllacı hazırlayın.
Güllacın yarısına gelince üzerine pudra şekerini yarısını,hindistan cevizinin yarısını,yeşil fıstık,file fındık ilave edin.Tekrar kalan 5 adet güllacı aralarına süt dökerek hazırlayın.Kalan pudra şekerini ve hindistan cevizi ialve edin.En üstüne tekrar süt ilave edin.Güllacın üzerine toz yeşil fıstık ve kiraz şekerlemesi ila süsleyek servis edin.
Arkadaşımızın diğer lezzetleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
arkadaşımıza teşekkür ediyoruz ve hemen tarifine bakıyoruz :)
Malzemeler.
2 su bardağı un.
1 çorba kaşığı irmik(opsiyonel)1 çorba kaşığı kuru maya.
2 çorba kaşığı şeker.
1 çimdik tuz.
aldığı kadar ılık su (1 1,5 bardak kadar)
Tavaya sürmek için sıvıyağ.
Kaymağı.
1 paket çiğ krema.
1,5 çorba kaşığı nişasta.
4 yemek kaşığı şeker
yarım su bardağı süt.
Kremayı tencereye alıp ısıtın kaynama noktasına gelmeden içine süt ile ezdiğiniz nişastayı ilave edip karıştırın kaynadıktan sonra şekerini ekleyip ocaktan alın soğumaya bırakın.
Hamurun hazırlanmasıbütün malzemeyi karıştırıp (akışkan bir kıvam olmalı) üzerini örtüp yarım saat mayalanmaya bırakın.
Mayalanan hamuru hafif yağladığınız teflon tavaya pankek yapar gibi (buda bir tür pankek zaten) avuç içiniz kadar yuvarlaklar dökerek tek taraflı pişirin. Sadece döktüğümüz tarafı pişecek pişerken göz göz baloncuklar oluşuyor ve üzerindeki çiğ hamur rengi değiştiğinde pişmiş demektir. pişen pankekleri ocaktan alıp temiz bir mutfak bezinin üzerine alıp hamuru bu şekilde pişrip tamamlayın.
Daha sonra ortasına krema koyup ortasından çimdik ataraktan birbirine yapıştırıp dilediğiniz gibi fındığa cevize antep fıstığına batırıp servis edebilirsiniz..
Tarifinde arapların bu tatlıyı sulandırılmış bala batırarak yediklerini yazmış aklınızın bir köşesinde bulunsun daha ağır tatlı yemeyi sevenler bu şekilde de yiyebilir..
Hepinize tekrardan hayırlı ramazanlar dileyerek afiyet olsun diyorum..
Arkadaşımızın diğer lezzetleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Bu güzel tarifimizde sevgili EBRU dan geldi,kendisine teşekkür ediyoruz,bakalım bize ne yollamış :)
çok severim,ellerine sağlık canım,bakalım tarifi nasılsmışaz kopya çekeyimde bende yaparım :)
Malzemeler:
Yarım pakette penne makarna
10-12 tane mantar
2 domates
2 biber
1 soğan
1 yemek kaşığı salça
yağ, tuz, karabiber
Üzeri için ; kaşar rendesi
Yapılışı:
1-ilk olarak makarnaları haşlıyoruz.
2-Makarnalar haşlanırken tavada soğan, mantar ve biberleri kavuruyoruz.
3-üzerine salça ve küp küp doğranmış domatesleri ilave edip karıştırıyoruz.
en son tuz ve baharatları ilave edip ocaktan alıyoruz.
4-haşlanmış makarnaları süzdükten sonra ayrı bir kapta mantarlı harç ile karıştırıp fırın tepsisine döküyoruz.
5-Üzerine kaşar rendeside ekleyip ısıtılmış fırında kaşarlar kızarana kadar bekletiyoruz.
Afiyet olsun
Lütfen sayfasındaki diğer lezzetleri görmek için BİR TIKLARMISINIZ?
Şimdiki tarifimiz Kıbrıs'tan geldi,Yavru Vatanımız Yeşil Ada Kıbrıs'tan YASEMİNLERİM Bizim için baklava yapmış,ellerine sağlık,,,yemeğin üstüne iyi gidecek bu baklava,vallahi ilaç gibi geldi :)
Malzemesi;
500 gr. baklavalık margarin veya tereyağı,( veya sana yag)
1000- gr. toz şeker (5 su bardağı)
600 -gr. su.(3-Su bardagi su)
4-5- damla limon,
300- gr. çekilmiş ceviz içi. ( 1.1/2-bardak ceviz veya halep fistigi)
Şerbet Hazırlanışı; 600 gr.(3 su bardağı su) su 1000 gr. toz şeker(5 su bardağı) ve 4-5 damla limon sıkarak bir tencerede kaynatın. Şerbet iyice köpürüp kaynadıktan sonra 5-10 dk. daha kaynatıp kepçeyle şerbeti damlatın. Kepçeden damlayan şerbetin biraz uzayarak damlamasına dikkat ediniz. Hazırladığınız sıcak şerbeti, kepçeyle fırından çıkan sıcak tatlının üzerine gezdirerek dökünüz.
YAPILIŞI.
Önce tepsinizin altını yağlayınız ve yufkanızı düzgün şekilde tezgah üstüne açınız . 8 veya 10 adet yufka yaprağını tek tek oklavaya sarınız. Sardıktan sonra yufka kurumaması için üzerini nemli bez veya naylon ile örtünüz. Kalan yufkanın yarısını tek tek ayırıp tepsiye 4 -5 adet dizdikten sonra fırça yardımıyla yufka üzerine ısıtılmış yağ serpiniz. Bu işleme yufkanın yarısı bitene kadar her 4-5 adette devam ediniz ve tepsiye 300 gr. ceviz içi koyduktan sonra kalan yufkayı tekrar aynı şekilde diziniz ve en son oklavaya sardığınız yufkayı tek tek üzerine yağ serperek tepsiye diziniz. Dizdikten sonra istediğiniz şekilde ilk dilimlemeyi yapınız. Yarım kilo ısıtılmış ılık yağı tepsinin her tarafına gelecek şekilde döktükten sonra tepsinin her tarafına gelecek şekilde üzerine biraz su püskürtüp ikinci dilimlemeyi yapınız.
önceden ısıtılmış 180 - 200 C fırında 45-50 dk. pişirin. Pişirme esnasında dikkat edilecek husus; tatlıların altı ve üstü aynı renkte pişmesidir. Bir bıçak yardımıyla tatlının altını ve ortasını kontrol ediniz. Tatlı pişerken hazırlamış olduğunuz sıcak şerbeti tatlı fırından çıkınca kepçe ile tepsinin her tarafına gezdirerek dökünüz ve soğumaya bırakınız soguduktan sonra uzerine halep fistigi veya ceviz koyunuz misafirlerinize ailenizle birlikte afiyetle yiyebilirsiniz canlarim hepinize hayirli ramazanlar dilerim sevgiler:))
Şimdiki tarifimiz Kıbrıs'tan geldi,Yavru Vatanımız Yeşil Ada Kıbrıs'tan YASEMİNLERİM Bizim için baklava yapmış,ellerine sağlık,,,yemeğin üstüne iyi gidecek bu baklava,vallahi ilaç gibi geldi :)
Bakalım nasıl hazırlamış...
1 Kg- hazır Baklava yufkası,
500 gr. baklavalık margarin veya tereyağı,( veya sana yag)
1000- gr. toz şeker (5 su bardağı)
600 -gr. su.(3-Su bardagi su)
4-5- damla limon,
300- gr. çekilmiş ceviz içi. ( 1.1/2-bardak ceviz veya halep fistigi)
Şerbet Hazırlanışı; 600 gr.(3 su bardağı su) su 1000 gr. toz şeker(5 su bardağı) ve 4-5 damla limon sıkarak bir tencerede kaynatın. Şerbet iyice köpürüp kaynadıktan sonra 5-10 dk. daha kaynatıp kepçeyle şerbeti damlatın. Kepçeden damlayan şerbetin biraz uzayarak damlamasına dikkat ediniz. Hazırladığınız sıcak şerbeti, kepçeyle fırından çıkan sıcak tatlının üzerine gezdirerek dökünüz.
YAPILIŞI.
Önce tepsinizin altını yağlayınız ve yufkanızı düzgün şekilde tezgah üstüne açınız . 8 veya 10 adet yufka yaprağını tek tek oklavaya sarınız. Sardıktan sonra yufka kurumaması için üzerini nemli bez veya naylon ile örtünüz. Kalan yufkanın yarısını tek tek ayırıp tepsiye 4 -5 adet dizdikten sonra fırça yardımıyla yufka üzerine ısıtılmış yağ serpiniz. Bu işleme yufkanın yarısı bitene kadar her 4-5 adette devam ediniz ve tepsiye 300 gr. ceviz içi koyduktan sonra kalan yufkayı tekrar aynı şekilde diziniz ve en son oklavaya sardığınız yufkayı tek tek üzerine yağ serperek tepsiye diziniz. Dizdikten sonra istediğiniz şekilde ilk dilimlemeyi yapınız. Yarım kilo ısıtılmış ılık yağı tepsinin her tarafına gelecek şekilde döktükten sonra tepsinin her tarafına gelecek şekilde üzerine biraz su püskürtüp ikinci dilimlemeyi yapınız.
önceden ısıtılmış 180 - 200 C fırında 45-50 dk. pişirin. Pişirme esnasında dikkat edilecek husus; tatlıların altı ve üstü aynı renkte pişmesidir. Bir bıçak yardımıyla tatlının altını ve ortasını kontrol ediniz. Tatlı pişerken hazırlamış olduğunuz sıcak şerbeti tatlı fırından çıkınca kepçe ile tepsinin her tarafına gezdirerek dökünüz ve soğumaya bırakınız soguduktan sonra uzerine halep fistigi veya ceviz koyunuz misafirlerinize ailenizle birlikte afiyetle yiyebilirsiniz canlarim hepinize hayirli ramazanlar dilerim sevgiler:))
Offf çok güzel görünüyor....
Arkadaşımızın diğer lezzetlerini tatmak için pardon görmek için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Sıradaki tarif MANTI ve FISTIKLI MEYVA SOSLU SULTAN LOKUMU
SEDODAN
arkadaşımız göndermiş :) Çok teşekkür ediyoruz,ellerine sağlık tekrar bekleriz deyip tariflerine ve güzel resimlerine geçiyoruz :)
arkadaşımız göndermiş :) Çok teşekkür ediyoruz,ellerine sağlık tekrar bekleriz deyip tariflerine ve güzel resimlerine geçiyoruz :)
Hamuru icin malzemeler:
3 su bardağı sinangil un
1 adet yumurta
1 kahve fincanı su
1 cay kasığı tuz
iç harcı:
250-300 gr kıyma
1 adet ince kıyılmış soğan
4-5 dal maydanoz, ince ince kesilmiş(istenirse)
tuz, karabiber
Üzeri için:
1/2 kg yogurt
2-3 diş ezilmiş sarmısak
5 yemek kasıgı tereyağ (sıvıyağ da olabilir)
1 çay kaşığı pul biber,nane
Haşlamak için: 8 bardak su, 2 çay kaşığı tuz
Yapılışı: yoğurma kabına un elenir, ortasi açılır, kalan malzemeler eklenir. sert bir hamur elde edilir. Yumuşak olursa rahat açılmıyor 30 dk.dinlendirilir.
Kıymaya ince doğranmış soğan, maydanoz, tuz,karabiber eklenir, yoğurulur.
Hamur 3 parçaya ayrılır, unlanmış zeminde bıcak sırtı kalınlığında açılır. 1.5 cm kalınlığında şeritler halinde kesilir, sonra onlardan da 1.5 cm genişliğinde kare parçalar elde edilir.
Her birine yeterince iç malzemeden konulup istenen şekilde kapatılır. Tencereye 8 bardak su ve tuz konup kaynatılır. Mantılar suya atılır ve 10-15 dakika haşlanır.
Tavaya tereyağ, nane,pul biber konulup, eritilir.
Servis tabağına mantılar, üstüne sarmısaklı yoğurt ve biberli,naneli yağdan dökülür.Veeeee afiyetle yenirrrrr:))))
Malzemeler:
1 kg.süt (ben yarım yağlı tercih ediyorum)
1 su bar.un
1 su bar.şeker(tatlı sevenler biraz daha ekleyebilir)
125.gr margarin
1 vanilya
1 poşet krem şanti
1 bar.süt
üzeri için hindistan cevizi(dövülmüş ceviz,fıstık,kakao,bisküvi de olabilir)
Yapılışı:
yağ eritilir un ilave edilip hafif kavrulur(renk değişmesin)sonra sütü,şekeri,vanilyası eklenip pişirilir.
mikserle ara ara 15 dk.çırpılır.Bu arada büyük fırın tepsisine bol hindistan cevizi serpilir.
Muhallebi hindistan cevizlerinin üzerine yayılır soğumaya bırakılır.Bu arada 1 bardak süt ile şanti çırpılır soğumuş muhallebinin üzerine sürülür.Bir gece önceden yapılması gerekli.
sonra dikdöetgen kalıplar halinde kesilip rulo yapılır.Bir tepsiden 12-15 adet çıkıyor.
sosu:
dr.oetker in meyva sosunu 2 bardak suyla pişirip hazırlanır soğutulur servis yaparken tatlının üzerine dökülür.Afiyet olsunnn:)))
Arkadaşımızın diğer birbirinden lezetli tarifleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
SEDO arkadaşımız bir güzel tarifle daha bloglarımıza konuk olmuş,hoşgelmiş :)
Tarifin adıda kendiside çok ilginç bakarmısınız :)
DOLMALIK BİBERE DOLDURULMUŞ KARIŞIK KIZARTMA işte şimdide resmi geliyorrr ve tarifi :)
10 adet dolmalık biber
2 adet patlıcan
3 adet orta boy patates
1 adet kabak
Sosu için:
1kg.domates
4-5 diş sarmısak
2çorba kaş.z.yağı
1 tatlı kaşığı sirke
1çay kaş.tuz
yapılışı:
öncelikle dolmalık biberler ayıklanır ve kızgın yağda kızartılır.
sonra kalan sebzeler minik minik doğranıp kızartılır.Soğuduktan sonra minik doğrayıp kızarttığımız sebzeler
biberlere doldurulur servis tabağına dizilir.
Diğer tarafta domateslar doğranır veya rendelenir(isteğe göre)
sarmısak,z.yağ,tuz eklenir ve pişirilir en son sirke eklenip kızartmanın üzerine dökülür...
Afiyet olsun
Arkadaşımızın diğer lezzetli tarifleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Adıda pek güzel ne yalan söyliyeyim ilk defa duydum adını :( hadi bakalım bakalım nasıl bir tarifmiş...
MALZEMELER:
1 adet kuru soğan
2 adet sivri biber
2 adet domates
Yarım çay bardağı ince bulgur
250 gr. taze fasülye
2 kaşık tereyağı
150 gr. sert beyaz peynir
Tuz
Karabiber
YAPILIŞI:
Yağı tencereye alıp eritin.
İçine incecik kıyılmış soğanı ekleyip kavurun.
Sivri biberi ve domatesi ince kıyın ve kavrulan soğanlara ilave edip kavurmaya devam edin.
Domatesler yumuşayınca ince bulguru katıp karıştırın.
5 bardak sıcak su ekleyip bulgurlar yumuşayana kadar pişirin.
Fasulyeleri temizleyip küçük verev şekilde doğrayın.
Bulgurlar diriliğini kaybedince fasülyeleri ilave edip yumuşayana kadar pişirin.
Beyaz peyniri ufalayın, pişen çorbaya katın.
Tuz ve karabiberi ayarlayıp 5 dakika daha kaynatın ve sıcak servis yapın.
Afiyet olsun
Muhabbet sofrası'nın diğer lezzetleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Bu güzel DİLBER DUDAĞI tarifi yine sevgili SEDO dan gelmiş,teşekkür ediyoruz,ellerine emeklerine sağlık deyip kendisine selamlarımızı,sevgilerimizi gönderiyoruz :)
Malzemeler:
1 çay bardağı süt1 çay " sıvıyağ
1 " " yoğurt
1 yumurta
1 yemek kaşığı sirke
1 kabartma tozu
aldığı kadar un
Açmak için:mısır nişastasıİçine:ceviz veya fıstık
Şerbeti:
5 bardak şeker
5 bardak su
2 dilim limon
Yapılışı:İç harcı hariç bütün malzeme yoğurulur çok sert olmayan bir hamur elde edilir.Cevizden biraz büyük bezelere ayrılır.Tek tek tabak büyüklüğünde açılıp aralarına nişasta dökülüp üst üste konur.On tane üst üste konur .İyice açıldıktan sonra bu bir köşeye konulur.Diğer kalan bezeler aynı şekilde açılıp yapıldıktan sonra kenara konan açılmış hamurun üstüne dövülmüş ceviz dökülür yalnız çok fazla dökmeyin yoksa kapanmıyor.Diğer açılan hamur bu hamurun üstüne konur.Çay bardağı ile yuvarlaklar kesilir ve poğaça gibi kapatılır.yağlanmış tepsiye dizilir üzerlerine eritilmiş yağ karışımı gezdirilir 180 cc lik fırına verilir.İyice kızarınca fırından alınır.Soğuk tatlılara ılık şerbet dökülür...
Akşamada tatlı yoktu iyi geldi bu tatlı :) Arkadaşımızın diğer tarifleri için lütfen BİR TIKLARMISINIZ?
Hafifmutfak Arkadaşımız yeşil mercimek çorbası yapmış,akşam iftarda içmemiz için,,,ohhh ne güzel gidecek bu çorba iftarda harika,ellerine sağlık deyip,tarifine geçelim bakalım :)
malzeme:
1 su bardagi yesil mercimek
2-3 yemek kasigi siviyag
2 yemek kasigi un
Bir avuc tel sehriye
1 kuru sogan
Tuz, karabiber
servis ederken (istenirse) süzme yogurt
1,5 l sicak su (1 bardagi varsa tavuk suyu)
yapilisi:
Mercimegi yikayip süzün.
Sogani soyup ince kiyin. Büyükce bir tencerede orta ateste siviyagla birlikte kavurun.
Mercimekleri ekleyip bir iki dakika birlikte kavurun. 1,5 l sicak su ve tavuk suyunu ekleyip kaynamaya gelince ocagi kisip pismeye birakin. Tuz ve karabiber ekleyin. Yaklasik 20-25 dakika sonra mercimekler iyice yumusadiginda sehriyeleri ekleyip dört bes dakika daha sehriyeler yumusayincaya kadar pisirdikten sonra corbayi ocaktan alin.
Sehriye yerine en ince makarnayi kirarak da corbaya ekleyebilirsiniz.
Demişşş,oda yetmemiş,yemeğin üstüne bize şimdi rehavet basar diye
Buzlu Yeşil Çay yapmış,,,ne güzel yeşil yeşil başladık bakalım...
Arkadaşımın ellerine güzel gönlüne sağlık diyorum,kendisine kocaman selamlarımı sevgilerimi gönderiyorum :)
malzeme:
4 poset yesil cay
1 limon
1 yesil elma
Bir avuc taze nane yapragi
4 yemek kasigi kadar kahverengi seker
yapilisi:
1,5 l suyu kaynatip, kaynarligi gecene kadar ilitin. Cay posetlerini icerisinde 4-5 dakika demlendirip cikarin. Cikarmazsaniz cay acilasir.
Cayi sürahiye alin. Icerisine ince dilimlediginiz limon ve yesil elmayi ekleyin. Naneyi bütün olarak icerisine atin. Soguyana kadar bekletin.
Sekerle tatlandirip buz da ilave ederek servis edin
Diyerek tarifinide verdikten sonra arkadaşımızın diğer lezzetlerini görmek için lütfen BİR TIKLARMISINIZ:)
5 yorum:
Ayyyyyyyyy tatlım
ben sandım ki
şöyle iftar masası görüntüsü olacak :))
ve naptım biliyormusun pazar günü için mahlleyi topladım bu pazar mahallecek iftar açacağız yani sokağın ortasına masalar kuracağız artık kim ne pişirdiyse hep beraber onun resmini gönderecektim :))
hihihih hihi şaşkın bennnnn
ama neyse zaten bu toplantıyı her yıl yapmak istiyordum :))
öptüm seni canım .
Hayırlı Ramazanlar dilerim.
Tarif gelcekkk merak etme anacccccuuuummmmmmmm
İlahi yıldız çok hoşsun ne güldüm :) Allah'ta seni güldürsün inşallah :)Şimdiden iftarınızı Allah kabul etsin,afiyet olsun,sen masanın resminide yolla yayınlarız zevkle....tariflerinide bekliyoruz...sevgielr,selamlar,teşekkürler :)
ama ben bunu kaçırmışım abla ya hiç farketmedim. Görsem Kağıt Kebabı tarifimi senin etkinliğine gönderirdim. Artık yarınki tarife kaldı napalım :) Sevgiler ve hayırlı ramazanlar.
Leyla,hoşgeldin,önemli değil,Ramazan ayı 29 gün nasılsa,kağıt kebabı kaçmış olabilir dediğin gibi diğer tariflerini bekleriz :)
İstersen kağıt kebabınada bize yolladığını belirten yazı yaz haber ver onuda yayınlarız,sorun olmaz :)selamlar,sevgiler sanada hayırlı ramazanlar olsun canım....
Laz böreği yaptım ben de. Nihayet istek geldi de bloğa girip yayınladım. Etkinliğe göndermek istiyorum kabul ederseniz
Hayırlı ramazanlar sana ve herkese
Yorum Gönder