Yemek,Çorba,Tatlı,Tuzlu,Pasta,,,Mutfağımda Pişen Ne Varsa...Copyright © 2007 Gelibolu17
10 Nisan 2008
KOLYOS BALIĞI
MALZEME:
1kg kolyos balığı,kızartmak için yağ,un,üst malzemesi,2 domates,sarımsak,karabiber,tuz
YAPILIŞI:
balıklar ayıklanıp temizlenir,bunu eşim yaptı kılçıklarını çıkardı,yassılttı,una bulayıp kızgınyağda kızarttı.
üstünün sosuda domatesi rendeledi,sarımsakları ince ince doğradı zeytinyağında kavurdu,baharatını ekledi,pişen balıklarımızın üstüne döktük.çok güzel oldu.tavsiye ederim...
AFİYET OLSUN!
Etiketler:
balık,
Gelibolu Yemekleri,
kolyos tava
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
canım benim kolyoz balığını rahmetli anneciğim de aynı böyle yapardı bir de güzel olurdu ki sıcacık ekmeği bandıra bandıra yerdik ellerinize sağlık sanırım bazıları bilmediğinden bu tarifi şaşırırlar bir bilseler lezzetini hiç durmaz yaparlar vallahi nefis bir tattır bu
Yorum Gönder