03 Ocak 2011

Kolyos tava



MALZEME:
1kg kolyos balığı,kızartmak için yağ,un,üst malzemesi,3 domates,4-5 diş sarımsak,karabiber,tuz
YAPILIŞI:
Bu tarif eşimin tarifi,kendisi yaptı,
Ayıklanıp kılçıklarını çıkarttığı balıkları ortadan ikiye ayırıp,kızgın yağda unlayıp kızarttık,diğer tarafta rendeledeğimiz domates ve incecik doğradığımız sarımsağı güzelce kavurduk,
pişen balıklarımızın üzerine gezdirdik..
Nefis oldu,eşimin ellerine sağlık,yiyenlerede,
AFİYET OLSUN!

8 yorum:

Fuat Gencal dedi ki...

Merhabalar, ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı olmuş.

Saygılar.

mintininmutfağı dedi ki...

canım,
gülcancım,
kolyos tava şahane görünüyor.ellerine sağlık.balım.
ödülünü çok gecikmeli olarak bugün yayınlayabildim ancak.kusuruma bakma emi canım.
mutlu seneler diliyorum ayrıcs.
kocaman öpücükler...

Gelibolu17 dedi ki...

Merhabalar Fuat bey,teşekkürler:)

Minticiğim,sağolasın,bende öptümmm seni kocaman,ne kusuru,aşkolsun:)

muko dedi ki...

hımmm misss gibi balık kokuyor eşinin ellerine sağlık çok güzel olmuşş sevgilerimle canım

Gelibolu17 dedi ki...

Sağolasın canımm,sevgiler:)

mormenekselerr dedi ki...

şahane ,ellerine sağlık canm

humeyraninyeri dedi ki...

Domates sosu fikri benim de hoşuma gitti. Sarımsak ve domatesin tadını severim zaten. Balık olmasa bile bana bana yerdim o sosu.

Gelibolu17 dedi ki...

Hümeyra hoşgeldin canımm,nasılsın?
evet domates sosu harika oluyor,tavsiye ederim,gene gel,sevgiler,selamlar,öperim:)