Yemek,Çorba,Tatlı,Tuzlu,Pasta,,,Mutfağımda Pişen Ne Varsa...Copyright © 2007 Gelibolu17
03 Ocak 2011
Kolyos tava
MALZEME:
1kg kolyos balığı,kızartmak için yağ,un,üst malzemesi,3 domates,4-5 diş sarımsak,karabiber,tuz
YAPILIŞI:
Bu tarif eşimin tarifi,kendisi yaptı,
Ayıklanıp kılçıklarını çıkarttığı balıkları ortadan ikiye ayırıp,kızgın yağda unlayıp kızarttık,diğer tarafta rendeledeğimiz domates ve incecik doğradığımız sarımsağı güzelce kavurduk,
pişen balıklarımızın üzerine gezdirdik..
Nefis oldu,eşimin ellerine sağlık,yiyenlerede,
AFİYET OLSUN!
Etiketler:
balık,
Gelibolu Yemekleri,
kolyos tava,
yemek
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
8 yorum:
Merhabalar, ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı olmuş.
Saygılar.
canım,
gülcancım,
kolyos tava şahane görünüyor.ellerine sağlık.balım.
ödülünü çok gecikmeli olarak bugün yayınlayabildim ancak.kusuruma bakma emi canım.
mutlu seneler diliyorum ayrıcs.
kocaman öpücükler...
Merhabalar Fuat bey,teşekkürler:)
Minticiğim,sağolasın,bende öptümmm seni kocaman,ne kusuru,aşkolsun:)
hımmm misss gibi balık kokuyor eşinin ellerine sağlık çok güzel olmuşş sevgilerimle canım
Sağolasın canımm,sevgiler:)
şahane ,ellerine sağlık canm
Domates sosu fikri benim de hoşuma gitti. Sarımsak ve domatesin tadını severim zaten. Balık olmasa bile bana bana yerdim o sosu.
Hümeyra hoşgeldin canımm,nasılsın?
evet domates sosu harika oluyor,tavsiye ederim,gene gel,sevgiler,selamlar,öperim:)
Yorum Gönder